Mycket fixande

Mycket gjort nu på morgonen. Ringde till ICA och bad om ett nytt kort med rätt efternamn, sen ringde jag till boxer så att de kunde rätta till efternamnet. Sedan ringde jag PayEx bad dem byta adressen så den skickades hem till mig och inte till min mamma. Rätt ska vara rätt ju. Ska sedan (efter samtalskontakten) till City Gross och prata med dem om kortet där med (efternamnet). Annars får ja ringa där med.

Visste att det är mycket nu, på onsdag ska jag hämta mitt nya ID-kort. Spännande.

En reaktion till “Mycket fixande

  1. Vad skönt att du fått ordnat ditt nya kort nu med ditt rätta efternamn på så den biten är klar! Spännande med Id-kortet som du ska hämta ut på onsdag också 🙂 Gjorde själv ett nytt Id och pass för ett par veckor sedan och blev faktiskt nöjd över bilden för en gångs skull hehe 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s