En vanlig måndag i min värld.

Idag är det måndag och måndagar brukar bestå av att åka till min samtalskontakt. Dit åker jag med buss och det tar i princip hela dagen men inte mig emot. Jag gillar att åka buss, det ger mig ro och ger mig tid att tänka på vad vi ska prata om. För det är det är det som är som är svårt, vad vi ska prata om. Jag är en väldigt privat person och behöver tid att tänka och innan jag öppnar munnen tänker jag noga över vad jag ska säga, så det inte blir fel.

Kontroll, jag vill ha kontroll. Kontroll över det jag gör, säger. Och förlorar jag kontrollen, då har jag inte kontroll och vad händer då?

Tankarna är alltid många, som hos vem-som-helst. Jag antar att det är fler som känner som jag gör, att det är naturligt. Det är naturligt att vilja ha kontroll, att vara rädd och ledsen. Och inte blir det lättare att veta att jag ska få en ny samtalskontakt, en psykolog.

En reaktion till “En vanlig måndag i min värld.

  1. Vad jobbigt att behöva byta psykolog, kan tänka mig att det inte alls känns kul :(Sv: Ja verkligen, behövde sova domdär timmarna uppenbarligen 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s