Solförmörkelse

Lämna gärna era bloggsida/namn i kommentarerna så jag kan följa er.Vill gärna upptäcka nya bloggar att läsa så om du vill lämna ett avtryck innan du går vidare så jag kan gå in och läsa just din blogg. Tack på förhand!

Vad mörkt det blev, inte natt men som om det skulle komma en riktigt åskskur vi elvatiden idag. Det var mulet men man märkte ändå att det var solförmörkelse. Lite häftigt, tycker jag. Märkte ni något? Men nu dröjer det några år inför nästa, dock är jag inte så insatt men det blir som det blir.

Lånad bild från google.


En reaktion till “Solförmörkelse

  1. Jag kollade också på solförmörkelsen idag men hemma hos oss så var det inte så jättemörkt faktiskt! Utan vi hade möjlighet att se solen och t o m bländas av den lite grann så jag hade ett sånt där svetsarskydd som jag riktade mot solen för att kunna kika lite extra hihi! Väldigt häftigt faktiskt! 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s