Bloggen har inte varit någon prioritet

2015 har sprungit iväg.
Mycket har hänt, mycket kommer nog hända. Det är ju livet och vissa saker kan vi inte påverka och andra saker måste man bara ta tag i.

Jag har haft en samtalskontakt på VUP sen strax innan jag blev arton och i år blir jag tjugotvå år. Jag ska få en ny, en psykolog närmare där jag bor. Idag har jag en psykiatrisjuksköterska. Han menar nog att jag behöver mer hjälp men det där är svårt. Jag hoppas att det blir bra i vilket fall som helst.

 Jag är en helt annan person idag än när jag träffade min samtalskontakt för första gången men jag har saker jag behöver få prata om, saker som tynger. Men vem fan har inte det? 

Jag har börjat på äldreboendet och det går väldigt bra, tycker jag. Bra kolleger och bra arbetsmiljö tycker jag. Är med på gymnastiken på förmiddagen och efter det så läser jag tidningen för de som är intresserade. Sen tar jag ut någon på promenad eller bara sitter och pratar. Mina praktiktimmar är inte så många, 10-12.30 tisdagar och torsdagar. Men jag tycker det är helt okej.

Sist men inte minst. Jag har bytt efternamn. Som de flesta vet (de som följer bloggen), vet ju att jag hette Johansson. Nu heter jag Philipsen. Ibland måste man börja om och glömma det som varit och se framåt. Det försöker jag göra, fast det är svårt.

En reaktion till “Bloggen har inte varit någon prioritet

  1. Jag hoppas verkligen du blir nöjd med din nya psykolog och att det kan vara till en stor hjälp för dig. Själv så var jag inte alls nöjd med min samtalskontakt jag hade här hemma på sjukhuset så jag sa vad jag kände till henne så nu träffar jag inte henne alls. Tack o lov ska jag till Mora på ett behandlingshem den 30e mars mot min anorexi och kommer då få hjälp utav professionella människor som jag verkligen ser fram emot ❤ Hoppas du får en fin fredag och att du mår bra! Kramar ❤

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s