Bad och tankar

Var och badade med familjehemmet idag och idag insåg jag hur mycket jag har saknat det. Gemenskapen, glädjen och tryggheten. Och framförallt jag hade roligt, kopplade bort allt dåligt. Ibland önskar jag att jag bodde kvar, fast ändå inte. Jag är ju nöjd över det jag har ändå. Det är lite knepigt det där med känslor, ställen och människor. Det är inte förrens man mister man inser vad man har. 

Okej, jag har kvar mitt familjehem som kontaktfamilj och jag vet att de alltid finns där för mig även den dag de inte arbetar för socialen längre. Och för det är jag evigt tacksam ❤

En reaktion till “Bad och tankar

  1. Kan känna igen mig i det är likadan, jag kan tycka att det är synd att man ska tänka så för jag har inte makten att bestämma över mitt liv ändå vill jag det men sen slutar det ändå med att jag ändå är maktlös i mitt egna handlande.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s