Lite fysiskt sjuk

 

Usch, har gått och blivit förkyld. Verkligen inte roligt alls. Har ingen ork alls. 
Är hemma hos mamma och blir lite omskött, bortskämd. Vad annars har man mamma till? Ha, skämta bara! Igår bjöd jag henne på buffé, både sushi och thaimat, gott. Tyvärr orkade jag inte så mycket pga förkylningen. 

Efter det åkte vi till hem och hobby i Hjo. Det är trevligt där tycker jag men jag kände att febern börja komma så tillslut ville jag bara komma hem, vilket nog var förståeligt. Som tur är bor mamma inte så långt ifrån Hjo. 
Nä nu måste jag vila. Vi hörs!

4 reaktioner till “Lite fysiskt sjuk

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s