Det där med nyårslöften?

Tar ni det på allvar? Nyårslöftena?
Det gjorde jag aldrig förr. Men förra året, alltså 2013 gav jag mig fan på ett nyårslöfte och höll det. Jag höll det hemligt hela året, inte ens min samtalskontakt eller min närmsta vän som vet allt, fick veta. Jag vågar inte berätta under pågående år, jag tror att då blir det otursföljt. Så vill vi ju inte ha det. Löftet för 2013 var iallafall att INTE hamna på låst igen. Jag menar vuxenpsyk och jag klarade det! Och jag hoppas, givetvis, att jag klarar av det detta året med, även om det inte är mitt ”nyårslöfte”.

Vi får väl se hur jag klarar av 2014:s nyårslöfte. Vi får vänta och se!

6 reaktioner till “Det där med nyårslöften?

  1. Jag har haft nyårslöften nån gång, fast jag har nog inte sett så seriöst på dem. När jag verkligen vill ändra något eller göra något kan jag börja med det oavsett datum, även om jag förstår poängen med ett nyårslöfte också. Och grattis till att du uppfyllde ditt för förra året!

    Gilla

  2. Bra tankeställare! Jag tror på det om man verkligen lovar något man vill hålla, och om man har viljan att hålla fast vid det 🙂 Ha en fantastiskt bra lördag, hoppas den blir grym! Kram

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s