Jag är en människa precis som du

Det har hänt mycket sen sist.
Någon sa mig, att jag är stark. Åh, visst må jag vara starkare än på länge men nackdelen med att vara stark är att människor glömmer bort att människor som är starka också behöver stöd och tröst. Att de också har sämre dagar. Ja, jag syftar på mig själv. Ser de inte att jag också kan gå sönder? Att jag fortfarande är skör? Att jag bara vill ha en famn att vila i emellanåt. Att jag är en människa precis som du?

4 reaktioner till “Jag är en människa precis som du

  1. Visst går det upp och ned hos alla…och alla har så bråttom hela tiden och har fullt sjå med att hinna med sig själv och måste påminna sig om att det finns andra omkring en som behöver ha lite omtanke! Hoppas att du har en famn att vila i emellanåt! Kram

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s