Klaga, klaga, klaga

Vet inte hur mycket man ska gå ut om detta egentligen, men nu har nått en gräns. Nu är jag trött på det här. Ändå sen jag bytte kommun så har allt bara gått fel, blivit missförstånd eller bara jävlas. Men eftersom jag flyttade, vilket jag INTE ångrar. Så bokförde jag mig i denna kommun och fick en ny socialtjänst och allt skulle bli så bra, så lät det i augusti när vi prata med dem. Nu är vi i slutet på februari och allt är bara kaos med myndigheterna men jag kan inte påstå att jag är förvånad heller men någon ordning får det väl vara?

Sen det här med boendestödjarna. Jag sa klart och tydligt att jag ville ha iallafall en som är ordinarie. Hur tydlig ska man va? Jag fick en, hon var jättebra. Hon var kvar tre månader. Sista gången var faktiskt igår, hon var bra, men gud vad jag saknar Annelie och Anita. De hade jag i fyra år. Så nu står jag utan boendestödjare tills de hittar en som jobbar heltid. Det skulle inte ens förvåna mig om de inte ens letar efter en.

2 reaktioner till “Klaga, klaga, klaga

  1. Tråkigt att du ska behöva kämpa för att få det så bra som möjligt! Men du verkar vara starkare nu så ge inte upp! Hoppas det löser sig snart! Styrkekramar till dig!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s