Livet 2014

Jag tänker inte gå in på detaljer men mina föräldrar ska skiljas. Jag har förstått det ett tag nu men den andre januari, blev det till allvar. Som sagt, inga detaljer men det här är väldigt jobbigt för mig. Detta är också därför bloggtorkan, sömnlösheten och ångesten finns här. Det är inte deras fel, men har man varit van vid en sak i 20 år, är det svårt att bara tänka om. Det är klart att man blir ledsen. Det är nog just det jag är, ledsen. Anledningen till skilsmässan tänker jag inte gå inte gå in på, det vore inte schysst av mig. Det är klart att jag önskar att saker och ting var annorlunda men just nu kan jag bara ta det som det kommer. Jag älskar både mamma och pappa och skulle inte stå ut om något hände dom.

3 reaktioner till “Livet 2014

  1. Ibland kan man inte styra över hur saker ska bli… Att de inte längre kan leva ihop längre betyder inte att de inte finns där för dig! Har man ett barn så är de alltid ens barn! Det är klart det är ledsamt till en början, det är svårt att vänja sig vi det nya men..låt det ta tid, det kommer att gå bra! Kramar till dig!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s