Fjärde advent


Såhär ser julgranen hemma hos mamma och pappa ut, tycker fortfarande att vit är finast men grön är fin med dock inte finast! Men ni, kolla paketen. Vill ha julafton idag men det är bara 2 dagar kvar, spännande!
Nu när det snart är den 24 innebär också att julkalender lider mot sitt slut, vilket är väldigt tråkigt. Jag tycker att i år att den har varit väldigt bra. Det var många år sen jag såg en julkalender som jag verkligen gillade. Men Barna Hedenhös – Uppfinner Julen, kan inte heller vara för evigt.

2 reaktioner till “Fjärde advent

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s