Tredje advent

Tredje advent idag. Lucia har passerad, i år låg den på en fredag, fredag den trettonde. Hoppas att det inte var en dålig dag för er ändå. Har ni fått julkänsla än? Jag försöker få det men det går faktiskt inget vidare, tyvärr. 
Detar varit tre stormar nu. Först Simone, märkte vi inget av här men Sven var riktigt otäck! Snöstormen var stark, att huset stod kvar. Och nu var de stormen Ivar men den var längre upp i landet så den drabbade inte här heller. Har ni drabbas av stormen/stormarna?
Det är nio dagar kvar till julafton, jag tror jag har köpt alla julklapparna nu. Men ibland hittar man sånt där sista minuten presenten. Och undravadjag får?
I helgen har jag varit uppe i Eskilstuna. De bor på en gård utanför. Det har varit jättetrevligt, både med människorna och med djuren. 
Förresten, har ni sett julkalendern? Det gör jag. Jag tyckerden är bra. 

En reaktion till “Tredje advent

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s