Det händer grejer här i Japan!

Att skriva om Japan är svårt. Dels är det så stort, sen har det hänt så mycket här och det mesta har varit jättekul! Jag har äntligen fått träffat Emiko, en jättehärlig tjej. Vi har gjort saker ihop, bland annat varit ute och ätit burgare, grillspett och sjungit karaoke i ungefär i fem timmar. Snacka om att jag hade ont i halsen ett tag. Det var jag, mamma, Peter och Emiko som sjöng karaoke. Sen fixade Emiko vårt boende, vilket var ett jättebra ställe, det finns t.o.m. en tvättmaskin här, bra och praktiskt! 

Peter, min bror har varit med oss själva också. Så vi tre har ätit sushi (bilder kommer så fort jag kommer hem). Oerhört gott så jag tvingade med dem en gång till, så vi har varit där två gånger sammanlagt. Vi har även sett ett slott här i Japan, det är inte direkt som i Sverige, tyvärr fick man inte fotografera på insidan men jag tog lite foton på utsidan, bilder kommer där också. Peter tog med oss till en Curryresturang, den var god, dock skulle jag ha tagit en mildare grad av curry, för mycket vatten gick åt! 
Jag och mamma har shoppat mycket fina grejor! Lite tråkigt att jag inte kan lägga in alla bilder just nu men de ska fotas, redigeras lite, sen in i datorn och internet behövs. Men bland annat köpte jag, en kattklocka, det sötaste jag någonsin sett! Visst var den dyr, men ojoj, det var värt. Jag har ju köpt presenter också. Köpt pinnar som man äter med här, solfjäder, lampa, fyra stycken väskor, haha jag skojar inte! Har även köpt någon japanskt pryl, så det syns att man har varit i Japan då. Jag har även köpt en Hello Kittyplånbok, hur fin som helst! Sen köpte jag ett gossedjur med, gulligt. 

2 reaktioner till “Det händer grejer här i Japan!

  1. Det är faktiskt lite tomt utan er här nu får jag medge. Du får slänga upp massa bilder på det du köpte och sånt, det har ju inte ens jag koll på så 😉

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s