En tisdag i Japan

Till att börja med vill jag säga att jag inte har fritt tillgång till internet, utan har bara det hemma hos min bror, Peter och hans tjej, Emiko. Därför uppdateras det inte så ofta. Varken här eller på Facebook. Hoppas att ni har överseende med detta. 

Idag, tisdag, har mamma och jag varit ensamma hela dagen. Peter har haft skola idag så vi bestämde vi att det blev bäst att vi var ensamma. Vi kommer träffas imorgon igen. Precis utanför hotellet ligger det en gågata, den har blivit utforskad idag. Tänker däremot inte gå in på vad jag har köpt idag för det mesta är presenter till mina nära och kära men lite till mig, bl.a. kaffefilter fodral, en lampa (bild kommer). 
Vi var även ute och åt lunch, runt två (steg upp klockan tolv). Det var gott.. Det var något med räkor, grönsaker och indränkt i sås. Vi äter med pinnar här. Mamma klarar det väldigt bra måste de tycka. Dock inte jag, för de kom med sked och gaffel till mig när det hade gått ett tag och mamma hade ätit upp. Lite pinsamt. Haha! 
Nu ikväll har vi köpt mat som vi ska äta på rummet. Jag köpte upp sushi, hoppas det ska smaka!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s