"I Något Japanskt Fängelse"

Det är lite svårt att förstå att det är mindre än en månad kvar så är både jag och mamma hos Peter i Japan. Coolt, kan man säga. Urhärftigt, liksom! (Nu lät jag lite som en fjortis men hallå? Det är Japan!?)

Hämtade ner den nya resväskorna från vinden idag, efter morgonpromenaden. Dom är stora och rymmer mycket, man får nog inte ha större, då får man betala för övervikt, I think.

Ringde även min läkare här omdagen, sen ringde han mig. Dock inte min ordinarie. Jag äter mediciner så jag måste ha intyg och se till att medicinen räcker under tiden jag är (har apodos). Han skrev något slags intyg. Så de inte tror att de är typ droger och stänger in mig i något Japanskt fängelse. Det vore inte så lyckat! Men nu ska det nog inte vara något problem. Intyget är på engelska också, så långt tänkte inte ens jag.

Ska bli så kul att åka till Japan och få se något annat. Ska även bli kul att få se Peters flickvän. Spännande!

9 reaktioner till “"I Något Japanskt Fängelse"

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s