Ojojoj, här var det grejjer (x

Det är kvavt, åskvärme men kommer åskan? Inte hit iallafall. Har du åska denna varma kväll eller eftermiddag? Aja, iallafall mamma kom hem tidigare och frågade om vi skulle åka köpa en säng till mitt nya hem. Woow, det börjar ta form. Så nu, tjejer och killar har jag en säng i garaget dock, men men.

Jag köpte även en tvättkorg, faktiskt fin, täcke, kuddar (2), hellokittypåslakan och örngott. Kolla här:

Sen hade mamma med sig saker från jobbet, mest tack vare sin kollega, så tack. Lite julpynt och växter. Fick även adventsljusstakar men glömde fota dom, 3 röda och 1 vit. De är dom traditionella i trä. Alltid roligt. Kolla här då:

Imorgon ska jag till lidköping med familjehemsmamman och mamma och handla. 
På lördag ska jag och mamma till IKEA och köpa eventuellt köksmöbler.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s