Mest om köket

Jag, mamma och pappa har varit uppe i radhuset och tapetserat. Så nu är det färdigt tapetserat. I hallen blev det rosa tapeter. Försökte ta kort på det, men det blev bara taskiga bilder. Men det är svag rosa, det jättelyckat. I stora rummet blev det såhär: (bättre bilder kommer när möbleringen tillkommer) 

Eftersom jag aldrig har tapetserat innan och är inget proffs, och aldrig lär bli så höll jag mig till köket. Jag satte upp alla tallrikar, glas och sorterade bestick i lådorna. Jag har ju haft tur att jag har fått mycket gratis genom mammas jobb. Men en hel del har jag fått av andra jag känner och självklart har jag köpt själv! Titta här vad som finns i mina köksskåp just nu!

Här ser ni hur köket ser ut:
Ja, som ni ser är köket nästan färdigt, men visst fastas det något? Jo, köksbord och stolar. Just nu har jag trädgårdsmöbler. Men ska inhandla det så snart som möjligt, vilket gäller alla möbler (säng, soffa osv). Bordet kommer stå där jag fotograferar.

2 reaktioner till “Mest om köket

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s