Mitt radhus ;)

Igår fick jag nycklarna till mitt radhus. Jag har inte skrivit det offentligt det på bloggen eftersom jag inte visste om det var sant. Men när jag fick nycklarna i min hand så fattade jag, ettan är min. Radhuset ligger två kilometer från familjehemmet som jag fortfarande bor hos. Jag bor kvar där året ut men jag flyttar in sakta men säkert och försiktigt nu under hösten. Jag måste ju köpa möbler och allt. Mamma och pappa ska hjälpa mig måla taket i hallen och i stora rummet samt tapetsera. Här kommer bilder.

På bilden nedanför ser ni vattenskadan i stora rummet.
Här kommer målas och tapetseras!

2 reaktioner till “Mitt radhus ;)

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s