Angående Kommentarerna

Satt och kollade lite bland mina kommentarer på bloggen och såg att det var några återkommande. Roligt! Sen såg jag att det det dyker nya då och då, det är faktiskt spännande det med. Jag vill ju nå ut till människor. ”Nya som gamla”. Det glädjer mig att det finns som bryr sig och vill läsa.

Sen vet jag att det finns några personer som läser men som inte kommenterar men läser flitigt. Kommentarerna är inte det viktigaste, även om jag uppskattar dem djupt! Så lämna gärna ett avtryck då och då.

5 reaktioner till “Angående Kommentarerna

 1. Första gången jag kikar in här via en annan bloggare…Carina….jo..kul att läsa en annan människas blogg…man får perspektiv på tillvaron ibland..skrattar ibland..upprörs ibland…jo…livet i bloggvärlden är ju speciell.Ha de bra nu 🙂

  Gilla

 2. Första gången jag kikar in här via en annan bloggare…Carina….jo..kul att läsa en annan människas blogg…man får perspektiv på tillvaron ibland..skrattar ibland..upprörs ibland…jo…livet i bloggvärlden är ju speciell.Ha de bra nu 🙂

  Gilla

 3. Visst är det kul med nya läsare och kommenterare! Det är inte det lättaste att hitta då de flesta som ”hoppar runt” är de som skriver fin blogg, vill du vara med i veckans tävling? 🙂

  Gilla

 4. Jag återkommer till en blogg när det finns någon som berör eller roar mig eller något vackert som mina ögon kan vila på! Jag märker själv med min blogg att nu när jag inte är lika aktiv (på grund av tidsbrist eller prioterar annorlunda) med kommentarer så får jag inte många själv…men det är ju bara min ”dagbok”;)

  Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s