Någon mening?

Idag har jag varit hos min samtalkontakt. Det var ju bra men som vanligt väckte det ju många tankar inom mig.

Undra hur mitt liv hade varit om bup inte hade spärrat in mig, om jag inte hade hamnat på olika familjehem och behandlingshemmet? Tänk om inte vuxenpsyk hade funnits där och låst in mig när jag bara ville dö? Tänk om jag inte hade träffat mina kontaktpersoner eller inte träffat Josefin på hunddagiset? Och jag tackar Gud att jag har mina föräldrar vid min sida.

Tänk om jag hade lyckats tagit livet av mig på Vänerskolan? Den gången jag tog min första allvarliga överdos. Då jag ramla ihop i klassrummet. Den kvällen mamma körde mig till akuten och de sa till mig att jag inte fick sova, fast jag var så trött.

Men nu har jag överlevt så mycket skit, så det måste ju vara en mening med det.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s