Lite om praktiken

Jag vet inte om jag har skrivit om det, nog har jag nämnt om det att jag har en praktikplats på ett dagis och hundpansionat utanför Mariestad. Och om jag inte har nämnt det, så nämner jag det nu.

Denna praktikplats fick jag i slutet av Januari i år. Jag är världens lyckligaste som har fått komma dit.

Jag cyklar dit på morgonen, det är sex kilometer dit, sen går vi med hundarna, grejar i stallet, ibland käkar vi och går ut med hundarna igen. Sen cyklar jag jag hem. Sex kilometer igen.

I början var jag där i tre timmar två dar i veckan, vilka dagar är lite olika men just nu är det onsdagar och torsdagar. Men förra veckan ökade vi med en timme så ni är det fyra timmar två dagar i veckan. Jag tycker att det är bra att man trappar upp försiktigt, även om jag vill mer så vet jag inte hur mycket jag skulle orka?

Hon som driver verksamheten, J, är väldigt lätt att att komma överens med. Jag stormtrivs med henne. Vi skrattar, vi skojar, gör tråkiga saker och pratar allvarliga saker ihop. Jag tror och hoppas jag har funnit en långvarig vän där. Hennes egna hund är dunder go!

3 reaktioner till “Lite om praktiken

  1. Men vad roligt, hade inte hört det! Det måste vara helt underbart att jobba med djur! Lite motion skadar aldrig;) Vad roligt för dig! Kram

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s