Humor

3 reaktioner till “Humor

  1. Kan inte kolla på det programmet, Tom (programledaren) går mig på nerverna så sjukt mycket! =PBeror nog på, kan man ligga stilla och slappna avi sängen trots att man inte kan somna, så är det nogbra med den vilan ändå!Men jag kan inte ligga stilla och blir irriterad där, så det blir mer som en energitjuv för mig. 😉

    Gilla

  2. Det händer faktiskt och ibland blir det mycket skratt!:)Jag hoppas verkligen att du känner dig lika glad på insidan som du verkar vara på utsidan!Var rädd om dig! Kramar från mig!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s