Vägra må bättre!

Varför tas allt ifrån mig när jag börjar skratta och le i vardagen? Varför tror alla att jag mår skit bra och har sluta skadat mig själv? Bara för att jag säger det? Eller är det för jag ler och skrattar?

Mina kontaktpersoner ska snart försvinna, vi har känt varann sen 2008. De tycker jag mår bra, visst mår jag bättre men det de inte fattar är att jag behöver dem er än någonsin. Jag har alltid kunnat prata med dem om allt – men nu vet jag inte ens hur jag ska formulera ett hej till dem.

En reaktion till “Vägra må bättre!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s