IPad 2

Idag har jag, mamma och två av mina mostrar skaffat en IPad. Klart att man blev sugen när kusinerna och pappa hade en IPad. Dock köpte vi tvåan men den funkar ju Asbra! Så nöjd är jag absolut. Så nu har man både en IPad och en IPhone 4S. Snacka om att laptopen blir mindre använd.

Idag är det näst sista dan på året. Det har hänt mycket på detta året faktiskt, både bra och dåliga såklart. Men det har jag ju skrivit i ett annat inlägg.

En reaktion till “IPad 2

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s