Future

Det har hänt så mycket på den sista tiden, så jag har valt att inte berätta något för er, rädslan för att det inte skulle bli bra. Väll, jag är väl rädd för ännu ett misslyckande och att falla så hårt ännu en gång.

Som ni vet har jag har varit inne på psyket (har lpt men blir troligtvis utskriven på måndag). Jag har väntat på att få komma till ett familjehem. Eftersom det inte funkade i lägenheten, vilket känns också som ett misslyckande. Jag skar mig så illa så de fick sy mig, limma eller tejpa ihop mig.

Att saker som är så fel, som att skada sig själv. Hur kan det kännas så rätt i mig? Jag känner mig modigare, att jag har kontrollen. Jag vet att det är fel, ändå gör jag det. Fast nu har jag inte gjort det på tre veckor, eftersom personalen har hindrat mig.

Jag har kommit till ett familjehem utanför Mariestad. Ett underbart par och trevliga tjejer som bor här. Jag hoppas verkligen att detta kan bli vändningen. Ett nytt start på livet.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s