Vet egentligen inte

Nu har jag försökt att blogga i veckor men orken har totalt varit ur mig. För att gå rakt på sak, jag är inlagd på psyket igen. Dagarna känns mest som pest&pina för mig. Allvarligt talat vet jag inte vad jag skall skriva. Jag ville bara berätta att jag lever.

En reaktion till “Vet egentligen inte

  1. Hej, förlåt för att jag inte svarat på så himla länge.Men min dator har inte varit vid liv, och alla back up-filer försvann.Men nu är jag tillbaka igen!Synd att du är inlagd igen, men jag hoppas att du repar dig där inne.Skriv gärna om hur du får dagarna att gå.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s