Läsarna undrar

Hej Emma! Vad roligt att höra att du följer min blogg och ja, jag trivs i min nya lya.

Jag önskade jag kunde säga att mitt självskadande är ett avslutat kapitel men dock händer det ibland att jag fortfarande gör det. Och hur jag trivs med mina ärr? Jag hatar dem, jag skäms och vill bara glömma. Men på något sätt har jag vant mig vid det. I början visade jag knappt för min familj men idag gör jag det utan problem. På sommaren är det svårare att dölja men jag visar oftast mina ärr. Det är liksom en del av mig och ja, det är så det är, tyvärr. Jag tycker att du ska försöka ta av dig dina långärmade tröjor och bada! Alla har rätt till det oavsett hur de ser ut.

3 reaktioner till “Läsarna undrar

  1. Hej och vad roligt att du hittade till mig! Försökte lämna en kommentar här efter ditt förra avtryck men lyckades inte (förmodligen mobilens fel). Har i alla fall läst runt lite och förstår att du har en tuff tid bakom dig men att det är på väg åt rätt håll nu. Du låter som en stark tjej och jag hejar på från mitt håll!Ha en fin måndag 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s