Sooooool och baaaaad xD

Lyxigt att komma hem till mor och far min och bada i deras pool. Så i helgen blir det nog många dopp i hettan.Gillar ni värmen?

Idag har jag varit i Skövde på Elins esplanad och shoppat en ny baddräkt (svartvit) och ett par nya skor (svarta). Ursnyggt!

3 reaktioner till “Sooooool och baaaaad xD

  1. Hej!Har följt din blogg ett tag, hoppas du trivs i din nya lya! En fråga, såg att du också har ärr efter självskadebeteende, hur ställer du dig till det nu på sommaren? Visar du dina ärr öppet, har du inga problem med att bada osv? Jag har det.. och det stör mig så mycket. vill kunna bada och visa mig fritt. /Emma

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s