Tidsinställt?

Nu när jag lär mig bloggen, vilket inte är allt svårt när man har google chrome (på sjukhuset har jag Internet explorer), så ska jag testa och skriva ett tidsinställt inlägg som jag hade tänkt att detta skulle bli. Detta ska publiceras klockan tolv!

En reaktion till “Tidsinställt?

  1. Hej tjejen! Kikar in och lämnar ett avtryck som tack för din titt hos mig. På grund av eget mående som inte är världens bästa har jag inte orkat läsa så långt bak i din blogg men förstår att du inte mår bra. Skickar en styrkekram från ett Småland med ganska okej väder idag. Kanske hjälpte att jag efterlyste våren igår/Kram

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s