Hej mina trogna läsare!

Jag vet att jag varit uruselt på att blogga, ena orsaken har varit att jag inte har tillgång till dator och andra är mitt mående. Ni som har följt bloggen vet ju om att har haft en tuff period men nu går det sakta men säkert åt rätt håll. Faktum är att jag känner mig friskare och känner mig redo för hemfärd.

Men då är frågan, vad är hemfärd? Jag kan inte flytta hem till mamma och pappa, så vart skall jag då bo? De håller på att leta efter ett boende till mig men hur lång tid ska det ta?

En reaktion till “Hej mina trogna läsare!

  1. Nej, men är det nytt utseende igen på din blogg!? Förstår om du blir otålig men det är ju bra att det blir ett så bra boende som möjligt som du kommer till! Hoppas det ordnar sig för dig snart och roligt att höra att du mår bättre! Glad påsk och kram!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s