Mat!!!

Har varit på dagsjukvården idag. Det kändes skönt att komma ifrån avdelningen en stund. Samt att jag fick träffa min kontaktperson, så vi fick snacka lite. Har även haft bildterapi, vilket kanske inte var min favorit.

För övrigt så har inte läget förändrats mycket. Matproblemen finns kvar. Om jag har räknat rätt så har jag varit utan mat i tio dagar. Och det är inte alls okej men Angelicka är för stark och motiverar mig till att inte äta. Fan!
Jag känner hunger emellan måltiderna men när jag väl får maten serverad så äcklas jag och Angelicka är på mig.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s