raketer

Har precis varit med mamma och handlat raketer. Kan ni förstå att imorgon är det nyårsafton? Det har inte jag fått in än riktigt. Va försiktiga alla ni som skjuter raketer, det händer allt för många olyckor då.

Brukar din familj skjuta raketer?

2 reaktioner till “raketer

  1. Vi brukade förr, men har slutat. Vi tänder istället rispapperslyktor i år (förutsatt att det inte blåser) och så har vi tomtebloss. Tycker tyvärr det spårat ur med alla raketer som skjuts hela veckan lite överallt utan en tanke på säkerhet :-S

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s