Tack Peter

Godmorgon bloggen! Jag är faktiskt på bra humör idag. Ni vet ju att jag har haft problem med min Iphone, nu är problemet fixat.

Det började med att jag fick ett mail från tele2 som hade läst mitt inlägg om Iphone 4S. Hon beklagade vad som hade hänt med min telefon och sa att hon skulle skicka ett nytt simkort, helt gratis.

Sen kom simkortet, och vi skulle aktivera det. Vi ringde in till kundservice och de sa att den skulle bli aktiverad om en halvtimme-timme. Men det blev det inte så vi ringde igen. Då sa dem att det hade blivit fel och att den skulle aktiveras klockan nollnoll på natten. Men det gjorde det inte.

Så vi ringde igen. Gav alla siffror, uppdaterade Itunes och allt de sa vad vi skulle göra. Men det funkade inte. (Ett tag kändes det som om jag aldrig skulle få en fungerande Iphone).

Men sen, kom vi faktiskt på felet. Någon hade råkat säga fel streckkod. När hon i luren aktiverade den då.. då började telefonen fungera 😀

Så efter två långa dagar med strul så löste det sig ändå. Jag är så tacksam till min bror, som ringde de sista samtalen och dessutom löste det. Hur kan man tacka nog?

En reaktion till “Tack Peter

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s