"låt bli, du kan ju lyckas"

Är det inte underligt att tankarna och ensamheten är som värst på kvällen. Är det mörkret som framkallar det eller är det tystnaden som ekar tyst? Oavsett vad det än beror på så plågar den mig.

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag vill dö. Vet inte heller längre hur många självmordsförsök jag har bakom mig. Har ingen aning om det kommer ske igen, eftersom jag lever dag för dag. Jag vet inte om jag någonsin kommer att vilja leva fullt ut igen.
Vissa kanske tänker; ”men ta livet av dig då” och andra mer ”låt bli, du kan ju lyckas”.
Jag vet inte heller vad jag vill få ut av det jag skriver till er. Men jag har ofta fått höra att jag ska skriva av mig och hur fel är det att göra här i min dagbok, blogg. Men jag har också fått höra att alla inte uppskattar det och det kan jag förstå.

En reaktion till “"låt bli, du kan ju lyckas"

  1. Jag tycker du gör som det känns bäst för dig även om många kanske tycker det är obehagligt att läsa…men om det gör att du känner dig bättre så fortsätt! Kramar

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s