en underbar helg

Jag har haft det helt underbart i helgen, urmysigt och bara allmänt trevligt. Såhär har det inte känns på länge. Skönt detta alltså. Det var som att vakna ur månader i koma.

Det enda som har varit fel i helgen är att min telefon inte vill fungera som det ska och snart vet jag inte om det är telefonen i sig, simkortet eller abonnemanget Tele2. Det som krånglar ständigt är simkortet, för jag måste starta om den flera gånger varje dag på grund av simkortsfel. Sen funkar det inte alltid att ringa och sms:a och ibland funkar det, det spelar ingen roll om jag har full täckning eller inte. Ibland när jag ska gå in på en app (jag har en IPHONE 4S) kan den reagera att jag trycker på den men det går inte att komma in i dem. Ibland kan det ta några minuter innan man kommer in eller timmar på en app.
Visst har vi kontaktat service, eftersom den inte funkar. De säger att vissa med samma telefon har samma problem men att de jobbar med att lösa det. Men är det simkortet så är det väl att byta? Men är det telefonen är det mer bökigt..? Varför kan jag aldrig få en fungerande telefon?

7 reaktioner till “en underbar helg

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s