Skriva av mig

Det har varit en hel del deppiga inlägg de senaste dagarna, eftersom jag har haft det extremt jobbigt det senaste dagarna. Det har verkligen känt som om jag vill släppa taget om allt och visst känns det så nu ibland med men inte hela tiden. Idag har det funnits stunder som jag skrattat och varit social på ett normalt sett.

Jag har blivit utskriven och jag fick lova läkaren att inte göra något dumt. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla det för att skada mig själv är egentligen det sista jag vill göra. Även om det är det jag gör för ofta.

2 reaktioner till “Skriva av mig

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s