Tankar innan lunch

Sitter och funderar på hur framtiden ser ut. Den är så frånvarande men jag försöker att se den fast det är svårt att hitta i ett mörker.

Jag har försökt så länge, emellanåt känns det som jag har prövat allt. Psyket har försökt hjälpa mig, men kan bara rädda mig en kort tid. Behandlingshemmet blev bara misslyckat alltihop och likaså familjehem.
Jag vill så gärna bo hemma men jag klarar inte av att vara själv när de är på jobbet. Så vart skall man ta vägen ?

En reaktion till “Tankar innan lunch

  1. Men vännen, jag blir ledsen när jag läser det här!! Finns det inte nånting som kan ge dig livsglädje! Fortsätt skriv ner dina tankar om allt som kommer upp, där och just nu! Var stark! Styrkekramar till dig!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s