Var i skolan igår.

Var i skolan igår med mina två kontaktpersoner och mamma. Vi träffade min mentor S och jag tror det gick bra.

Vi bestämde till att börja med ska jag ha tre lektioner på tre dagar. Tisdag, onsdag och torsdagar alltså. På tisdagar och torsdagar har jag engelska och på onsdagar har jag matte. Alla lektioner är i en timme åt gången.
Anledningen till korta skoldagar är att jag inte skall sitta på toaletten hela dagarna och att rösterna är väldigt besvärliga just nu. Så det känns skönt att att mjukstarta och förhoppningsvis jobba mig uppåt. Det var som min mentor sa; man kan inte vara på topp och dipp samtidigt.
Det som är bra med denna skola är att eleverna som går det har någon form av Aspergersdiagnos. Så imorgon börjar jag skolan igen då.

6 reaktioner till “Var i skolan igår.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s