Är det för mycket begärt

Jag har inte mått bra det senaste och ni stackare som måste läsa det, tycker jag synd dom.

Men samtidigt är det självmant att läsa bloggen, ingen tvingar er och jag uppskattar verkligen ert stöd. Nu är faktiskt underbara och ni förtjänar att veta det.

Det går upp och ner.. allt man vill är att må bra. Kanske är jag på förbättringsvägen i måendet men definitivt inte när det gäller maten. Jag skäms, jag borde veta bättre.. Äta, du behöver näring. Men vad gör man när rösterna är starka och ingen medicin i världen verkar kunna dämpa dem.
Men jag försöker.. jag får sådan där ”näringsdryck” men den är också svårt att få sig. Dessutom får jag lugnande varannan timme numera. Jag tror att den hjälper lite.. jag behöver det- Jag vill ha lugn och ro. Är det för mycket begärt?

2 reaktioner till “Är det för mycket begärt

  1. Jag läser din blogg för jag vill det !!Jag önskar bara att du mådde lite bättre…Men jag hoppas jag kan peppa dig här med mina ord…Kämpa på vännen…Ha en fin dag.Kram Helene.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s