Ångesten äter upp mig levande

Det funkar inte längre, och inte blir det bättre av att ingen, faktum är att ingen förstår. Inte ens mina kontaktpersoner kan förstå mig och jag känner mig så ensam. Personalen här på avdelningen är det inte direkt något fel på, de är snälla – men när det gäller att förstå det där med maten. Då är det bara så fel.

Jag vill inte gråta och skaka av ångest hela dagarna. Jag vill vara fri, men hur kan jag någonsin bli det? När jag får ångest av allting. Ångest för att äta, sova, dricka, prata, umgås. Ja allt som har med att leva ger mig ångest just nu.

3 reaktioner till “Ångesten äter upp mig levande

  1. Hej Suzanne!Jag har läst lite på din blogg och undrar om du vill att Agera (ideell förening för barn och unga inom samhällsvård) länkar till dig från http://www.ageramedflera.seHoppas att jag inte irriterat dig med detta inlägg, då det står:Från och med 2011-02-01 så sparas inga bloggkommentarer om reklam, spamm och om jag vill vara med i dagens blogg” eller liknande.Annars är det fritt att kommenteraMen ville bara informera om Agera och att Agera gärna länkar till dig.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s