Varför ingriper dem inte?!

Skräcken stiger, hur hemskt kan en ondska bli? Ett hem ska vara tryggt, säkert och där man vill vara. Så var det inte för de här nio barnen. Istället för att längta hem ville de vara hos grannen.

Grannen hade skrivit till kommunen två gånger och de väljer att inte ingripa. Han visste inte allt vad som hade hänt men tillräckligt för att tycka det var fel. Han berättar att de kom ut till honom när han gick förbi deras hus. De kastades sig i hans armar och bad han ta med dem hem till sig. Är det hemskt? Detta är bara början.
De här barnen blir utsatta för övergrepp, misshandel och till och med tortyr. Äldsta dottern gjorde anmälan till polisen. Först gå ingrep dem, fast det kunde ha stoppas för två år tidigare. Är det inte skandal? De här barnen blev utsatt för att skotta snö barfota, mocka med bara händerna efter hästen, fått äta avföring, blivit slagen med basebollträ och den äldsta dottern sk till och med tvingats ha sex med en häst.
Grannen säger att när har sa till kommunen första gången hade familjen inga hästar. Han menar att om kommunen hade ingripit så hade de här barnen fått mindre lidande.
Jag äcklas av det här, så sjukt det är. Jag blir så jävla förbannad. Varför lyssnar ingen? Varför måste allt gå så otroligt långt?

8 reaktioner till “Varför ingriper dem inte?!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s