Min Hello Kitty Tavla :D

Nu är den färdig:

Den är så underbart söt och ska pryda mitt rum 😀

4 reaktioner till “Min Hello Kitty Tavla :D

  1. Åh så söta! :)Svar: haha ingen fara att fråga, jag har bara INGEN aning om varför jag är nervös. Det är killarna jag jobbar med som ska spela imorgon. Men jag tycker det är lite för jämt. Det hade ju varit roligare att jobba i lugn och ro ELLER ännu hellre med ett slutspel än att hålla på med ångestfyllda kvalserier. Men det är konstigt 😛

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s