Ni unga som låtsas vara gravida…

Ni unga som låtsas vara gravid för att få fler besökare, eller uppmärksamhet. Skärp er!

Har ni tänkt på dem som blir gravida på riktigt, att de har det jobbigt men kan också få det underbart om det var det val de gjorde själva. Hur lågt ska bloggvärlden sjunka? Hur giriga ska en del bli? Har du så lite besökare att du tvingas ljuga? Eller är du ett ego? Eller helt enkelt så har du inte kommit på knepet att locka till dig besökare.
Jag riktar mig till er som ljuger, inte er unga mammor som verkligen är gravida. Ni behöver inte ens läsa detta. Nu kan gå och även ni som inte fejkar. De enda jag vill tala med är ni som är fejkgravida.
Till er vill jag säga. Sluta. Varför undrar ni? Vi får ju besökare, därför är det en bra metod.
Tänk om jag skulle skriva ”Titta, jag är 12 och gravid!” *KLICK* – Visst blir man besviken, och det enda kommentarerna man får är arga. Eller som jag, bara klickar vidare.
Är det värt att få uppmärksamhet för något man inte är/har?

6 reaktioner till “Ni unga som låtsas vara gravida…

  1. SJUKT! =/ Men tyvärr är jag inte förvånad, en del gör allt för läsare…Men det ligger nog ett stort behov av uppmärksamhet och bekräftelsebehov bakom. Negativ uppmärksamhet är bättre än ingen alls. För det är nog inte tjejer som mår bra som går ut och fejkar en graviditet på en blogg. Men sen finns det säkert de som är, som du säger, jävligt ego och själviska. Det finns nog både och.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s