Hemma igen.

Utan er funkar det inte, inte utan min familj heller. Tack för allas stöd idag. Det behövde jag verkligen.

Träffade en läkare idag på VUP, hon var bra men hon snackade otroligt mycket och jag får inte hennes meningar att gå ihop just nu. Hon trodde att jag kunde vara deprimerad och att jag har hallucinationer och drag av psykoser. Älskade Angelicka, vill du låta mig vara ifred? Eller Jag hatar dig Angelicka, dra åt helvete! Jag ska få en samtalskontakt, iallafall lät det så. Sen får vi se om jag ska medicinera men först vill de ha mer fakta om mig. Undersökningar och läsa igenom den vackra poesi dikterna till journaler (NOT). De är allt andra än vackra. Sen gav hon mig även möjligheten till dagvård en gång i veckan. Men vet inte om jag nappade på det, får se.
Iallafall, jag är samma person som jag alltid har varit. Men jag är stor nu.. jag får bestämma det mesta själv nu. Är jag stor nu? Tack ännu en gång till erat stöd.

2 reaktioner till “Hemma igen.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s