Bedömningssamtal

Ska på läkarsamtal på VUP, jag är inte arton. Men de vill att jag ska börja där redan nu. De påstår att det kommer ta lång tid att hjälpa mig. Jag är lite nervös nu faktiskt, eller orolig. Tänk om de avfärdar mig som bup gjorde? Det gjorde ont när de gjorde så.


Den smärtan vill jag inte vara med om igen. Förra mötet i början på januari (det var då jag blev avfärdad). Jag kunde inte gå, grät hysteriskt. Mamma fick hålla mig hela vägen ut till bilen så att jag inte skulle trilla ihop. Jag grät hysteriskt, de förbi passerade måste ha undrat. Vilket jag inte brydde mig om då. Inte direkt nu heller..
Men idag, är det inte de gamla bekanta man ska träffa. De här har nog bara läst min journaler och dem är inte vackra poesi dikter. Men iallafall, det jag vill ha hjälp med Angelicka. Hon torterar mig till döds. Vågar jag ens hoppas på hjälp denna gången?

Klockan två är jag på möte, håll tummarna?

5 reaktioner till “Bedömningssamtal

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s