Tvångstanken är äntligen över.

Ingen vet om att jag har haft den men det har jag. På bloggtrafik har jag känt mig tvungen att ha minst 500 garanterade besökare. Det har verkligen varit ett tvång idag. Har suttit och klickat så jag inte hamnar under 500. Vilket utspelas i ångest. Är jag löjlig som lider av detta? Detta är en otroligt svaghet jag har emellanåt. En annan tvångstanke jag hade i flera månader i skolan till behandlingshemmet var att jag måste tvätta händerna ofta och länge. Snacka om att personalen fick panik på mig.

Detta är fruktansvärt att drabbas av, utför man inte handlingen mår man psykiskt dåligt.
Förut hade jag tvångstankar om att självskada mig. Skadade jag inte mig själv, så led jag så fruktansvärt. Minns hur människor har hållit fast mig och vad jag skrek. Av rädsla, av tvång, av en sån fruktansvärd smärta. Nu har jag inga tvångstankar om det längre, men självskadan finns kvar.
Har du drabbas av tvångstankar?
NOTE: En den tvångstankar förföljer en för alltid. En del märks knappt.

7 reaktioner till “Tvångstanken är äntligen över.

  1. Javisst är det ett bra ordspråk! :)Har inga tvångstankar, men kan tänka mig det inte är lätt och leva med det, eller för den sakens skull ta sig ur något sådant!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s