Glad alla hjärtans dag :D

Alla hjärtans dag. Kärlekens dag.. skickade några små söta kort till några lyckliga dårar därute. Mina vänner. Vet ni hur mycket ni betyder för mig? Om inte så hoppas isåfall att ni förstår det nu. Alla hjärtans dag har aldrig varit något som jag direkt firar. Som en helt vanlig måndag för mig. Är jag tråkig?

Ska äta tacos ikväll.. mysigt med familjen. Hur ska du fira/firade alla hjärtans dag?

5 reaktioner till “Glad alla hjärtans dag :D

  1. Vi firar inte alls. Tänker inte vara med och sponsra affärerna för ett komersiellt jippo. Jag tycker att man ska visa varandra uppmärksamhet och kärlek, och göra fina saker för varandra året om. Inte framtvingat på en speciell dag.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s