Fredag – Utan godis och läsk och chips ?!

Haha, paniken steg lite när jag skrev den där rubriken. Även fast jag är sugen som fan så får jag ju fika. Men dock bara på helger, så vi ska ha en kladdkaka när mamma kommer hem.

Jag tror jag kommer att klara mig utan godis, jag får ju färsk ananas som godis. Och varför ska jag vräka i mig alla kalorier när jag kämpar så mycket för att bli av med dem? I vilket fall för att vara jag då, blir det en kamp. Men ni tror väl på mig? För de andras stöd till mig betyder så mycket!

3 reaktioner till “Fredag – Utan godis och läsk och chips ?!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s