Godis – Nej tack!

Det blev ingen träning idag eftersom i princip allt var upptagen men imorgon ska jag träna oavsett vad. Igår inledde jag ett godisförbud i en månad. – Måste påstå att det är svårt och emellanåt rinner det i munnen. Jag får inte heller dricka läsk som jag älskar. Men på helgerna kan jag få ta en kaka, eller på fester (som jag aldrig går på men du får gärna bjuda mig?) xD

Men det är värt det på vågen. Det tuffaste blir helgerna. Jag känner att det tär i mig redan, andra dagen. Men biter jag ihop och klarar det så kan jag vara stolt. Sedan kommer nog inte godisberoendet vara så starkt. Vadå? Man kan väl äta olika goda sorters frukt på lördagskvällen och behålla vikten?

Förresten, har ni sett ”Galenkanin.com” är aktiverad! Om du söker på Galenkanin.blogspot.com omvandlas du till bara .com. Bra va?

7 reaktioner till “Godis – Nej tack!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s