Ett stycke ur "Skuggan bredvid Livet"

Hungern högg i hennes mage, men skulle hon äta? Hon hade alltid ätit förlite, det sa alla. Men de andra förstår inte när man känner att man är mätt efter en tugga, svälj och ner i magen och det känns som om magen jäser enormt. Emmy lutade huvudet mot väggen när hon satt bekvämt i sängen, då det plötsligt knackade på dörren och in steg två av personalen. De berättade för henne att hon skulle vägas för att hon såg ut vara i behov för det. Det fattar ju inte, jag vill ju se ut såhär. Emmy reste sig upp och följde efter dom. De passerade vardagsrummet och gick in på toaletten och där stod en våg. De uppmanade henne att ställa sig där på och Emmy stirrade på den, som en fiende. Man kan lite bättre på måttband, men det ligger nog kvar hemma.

2 reaktioner till “Ett stycke ur "Skuggan bredvid Livet"

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s